1
2
3

Svadobný obrad a hostina

zdroj pinterest.com

Mnoho mladomanželov si pri príprave svojej svadby vytvára aj zasadací poriadok. Zasadací poriadok na svadobnej hostine nie je povinný, ale  môže byť veľmi praktický, najmä ak máte viac hostí.

zdroj pinterest.com

Budete mať svadbu v lete a premýšľate nad výberom vhodných priestorov? Čo tak osláviť túto veľkolepú udalosť pod holým nebom? Exteriér si môžete zvoliť na obrad, hostinu či úvodné uvítanie hostí. Aj keď u nás je táto voľba skôr netradičná, prináša so sebou niekoľko  výhod.

zdroj pinterest.com

V súčasnosti folklór a tradície zažívajú svoj veľký boom. Prvky folklóru môžeme vidieť všade naokolo: v móde, v bytovom dizajnérstve , v šperkoch, v produktoch pre deti atď. Tento trend neobišiel ani svadobný priemysel. Pre mladých ľudí je to niečo vzácne a úchvatné.

zdroj pinterest.com

Plánujete svadbu a medzi svadobnými hosťami budú aj detičky? Mať deti na svadbe môže byť najmä pre ich rodičov náročnejšie. Preto je dobré pripraviť malým hosťom nejaký zaujímavý program, vďaka ktorému sa môžu dospelý chvíľu nerušene baviť. Skvelou voľbou sú rôzne kreatívne a tvorivé dielničky.

Ak  ste sa rozhodli darovať svojím svadobným hosťom ako poďakovanie malý darček,  jeho výberu venujte dostatok času.  Je dôležité stanoviť si rozpočet, ktorý chcete vynaložiť na tento účel.  Darčeky môžu byť originálne, praktické, chutné alebo veselé.  Ponuka takýchto darčekov je veľmi bohatá.

zdroj pinterest.com

Pri plánovaní svadby je nutné zostaviť si svoj svadobný plán a svadobný zoznam. Je pravda, že servítky zrejme na tomto zozname nevesty nedávajú na prvé priečky.

zdroj pinterest.com

Vintage štýl je momentálne veľmi obľúbeným štýlom nielen  v interiérovom dizajne, oblečení, šperkoch,  ale aj v dekorovaní a vo výzdobách. Vintage má  nádych histórie a tradície.